Nog een reisblog?

Bestaan er niet al genoeg reisblogs? Jazeker! Maar dat maakt mij helemaal niks uit! Je kan niet genoeg inspiratie opdoen om de wereld te ontdekken, want de wereld is mooi en groot genoeg voor ons allemaal.

Sommige mensen dromen ervan hun baan op te zeggen en de wereld over te gaan. Ik niet. Wat? Maar je reisblog dan? Ik hou van mijn werk, ik heb fantastische collega’s en die wil ik voor geen goud missen. Nouja, soms laat ik ze achter als ik naar een nieuwe bestemming ga (soms neem ik ze ook mee), want ook het reizen kan ik niet missen.

Sommige (jaloersmakende) bloggers hebben het geluk 300 dagen per jaar banana-pancakes te kunnen eten op tropische eilanden. Ik ben 300 dagen per jaar hard aan het werk om die andere dagen op de meest fantastische plekken op de wereld door te kunnen brengen. En ik gok zo, jij ook!

Dus ik vertel je graag hoe je dit kunt combineren en wat fantastische plekken zijn om heen te gaan. En ik moet mijn sarcastische opmerkingen toch ergens kwijt. Dus dat.

Een gedachte over “Nog een reisblog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s